Werken bij KEK!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij KEK zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlange ervaring hebt, bij ons vind je een omgeving waarin je kunt groeien en leren. 

Neem een kijkje bij onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden er zijn om deel uit te maken van ons dynamische en gezellige team. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij KEK!

Calculator afbouw

Als calculator afbouw ben je een van de eersten die betrokken wordt bij nieuwe projectaanvragen. Je zet gevarieerde aanvragen om in heldere, gedetailleerde calculaties en offertes. Je onderhoudt contact met klanten en projectleiders over planning, kwaliteit, uitvoering en budget.

Meubelmaker

Ben jij de ervaren meubelmaker die graag de fijne kneepjes van het vak wil leren en met ons het de interieurbouw naar een hogen level kan tillen? Dan zoeken wij jou! Momenteel zijn wij opzoek naar enthousiaste kandidaten die graag bij ons als Meubelmaker aan de slag willen en samen met het team aan de meeste grote, leuke en uitdagende projecten wilt werken.

Allround schilder

Ben jij een ervaren schilder of zou je heel graag de fijne kneepjes van het vak willen leren van een ervaren schilder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag die graag als schilder willen werken op de meest uiteenlopende projecten. Wij doen zowel onderhoudswerk als grote projecten.

Technisch tekenaar

Als Technisch Tekenaar bij KEK B.V. neem je graag het voortouw in uiteenlopende projecten. Je verwerkt de wens van de klant en zet ze om in een werk/productietekening. Je zorgt ervoor dat je in het bezit bent van alle benodigde informatie om zodoende technische tekeningen te maken.

Open sollicitatie

Wij staan open voor talent! Kun je iets betekenen voor onze organisatie en heb je affiniteit met interieurbouw en/of timmerwerk? Of ben je opzoek naar een leuke stage? Laat het ons weten! Door het grote aantal projecten en het steeds groeiende klantenbestand zijn staan wij altijd open voor goede maar vooral enthousiaste krachten om ons hechte team te komen versterken.